Netflix series en films

Blog Netflix series en films

Als je dol bent op series en films, dan is het leuk om eens gebruik te maken van Netflix. We hebben namelijk heel wat leuke aanraders voor je. Lees deze op je gemak door en dan kom je de komende periode wel weer door met deze series en films!

Onze tips van Netflix

The Midnight Sky is nog niet zo lang te zien op Netflix, maar toch al door heel veel mensen bekeken. Hierbij is de wereld getroffen door een flinke ramp, de wereld is eigenlijk onbewoonbaar geworden en niemand zou aan het lot kunnen ontsnappen. Maar er zijn een maar astronauten nog in de ruimte. George Clooney speelt een wetenschappen en probeert naar de Noordpool te reizen en van daaruit contact te leggen met de astronauten. Hij wil ze namelijk waarschuwen dat ze niet terug moeten keren. Veel spanning dus en echt de moete waard om te kijken!

De serie Bridgerton

Historisch drama, maar ook wel wat romantiek is dat wat voor jou? Dan zou Bridgerton op Netflix wel eens wat kunnen zijn. Dit is een serie, misschien komt het je wel bekend voor. 2000 tot en 2013 zijn de jaren waarin de auteur Julia Quinn de serie heeft geschreven. Het zijn in totaal negen boeken en die gaan over de weduwnaar mevr. Bridgerton en haar acht kinderen. Hun levens, de zoektocht naar geluk en liefde rondom de Londense high society.

We Can Be Heroes

Actie komedie, dat is waar veel mensen wel van houden. We Can Be Heroes is dan een echte aanrader die je op Netflix kunt bekijken. Robert Rodriguez is de regisseur. In deze film zou de wereld te maken krijgen met een buitenaardse bedreiging. Een groep jonge superhelden moet de wereld redden van deze bedreiging, hoe pakken ze het aan en gaat het ze lukken? Je kunt het allemaal zien in deze film die je op Netflix kunt bekijken. 

Recente berichten