Welke coltruien hebben jouw voorkeur?

Blog Welke coltruien hebben jouw voorkeur?

Je hebt diverse modellen coltruien, maar wat vind jij fijn om te dragen? Sommige mensen geven de voorkeur aan een langere col, zodat zij deze ook een paar keer om kunnen slaan. Maar het kan ook zijn dat je liever een kortere col hebt. Het is maar net wat jij fijn vindt en misschien ook wel wat je gewend bent. Een goed moment om daar eens goed naar te kijken, want zo kun je nog sneller een keuze maken welke modellen jij wil bestellen. Als je online op je gemak gaat kijken, dan zie je hoeveel mooie truien er te koop zijn, veel modellen, veel kleuren en dan diverse merken. Ze zijn heel goed met andere kledingstukken te combineren en dat is voor jou alleen maar een pluspunt.  

Mogelijkheden genoeg

Modellen en kleuren zijn er genoeg als je zoekt naar een heren coltrui. Je wil netjes naar je werk, maar je zoekt ook iets wat je thuis kunt dragen. Je hebt dan op dit moment het ideale kledingstuk gevonden. De coltrui is namelijk zo goed te combineren, je kunt hem alleen aan, maar er kan ook nog een trui overheen als het echt koud is of een vest. Maar ook een blouse er overheen kan zeker naar kantoor bijvoorbeeld. Je bent het misschien niet gewend, maar het is netjes en ook warm en dat is zeker in de winter erg aangenaam.

Ook voor de dames genoeg keuze

Welke kleur dames coltrui vind je mooi? Je wil misschien iets donker, omdat je dat altijd draagt, maar je kunt ook een keer wat anders doen. Lichtere kleuren misschien? Dit is zeker het proberen waard en kijk dan ook maar eens in je kast met welke kledingstukken je dat goed kunt combineren. Er zijn mogelijkheden genoeg voor jong en oud. Daarom is het goed dat jij er werk van gaat maken en dan heb je weer wat nieuws in je kast hangen om te dragen. 

Recente berichten