Photoshop of wat anders?

Blog Photoshop of wat anders?

Je bent graag aan het fotograferen, maar doe je er dan ook nog wat mee? De meeste mensen zullen foto’s ook graag bewerken met Photoshop. Maar het nadeel is dat het erg prijzig is. Er zijn gelukkig ook alternatieven om een foto te kunnen bewerken die je niets kost. Daarom zijn we voor je op zoek gegaan en kun je eens kijken wat jou daarvan aanspreekt.

GIMP

Je zou eens kennis kunnen maken met GIMP. Steeds meer mensen stappen van Photoshop over naar dit programma, waarom? Om te beginnen omdat het helemaal gratis is, maar ook omdat je er gewoonweg veel mee kunt doen. Dagelijks vind je er nieuwe functies die je dan weer kunt gebruiken om je foto’s te bewerken.

Ashampoo Photo Optimizer 2019

Je zou ook kunnen kiezen voor Ashampoo Photo Optimizer 2019. Misschien heb je wel veel foto’s die bewerkt moeten worden maar niet veel tijd, dit is dan je reddende engel want met dit programma kun jij echt meters maken. Foto’s importeren, een selectie maken en dan in een handomdraai allemaal bewerken, eenvoudiger kan het niet dankzij Ashampoo Photo Optimizer 2019.

Fotor

Fotor is een leuke optie om te gebruiken in plaats van Photoshop, het draait hierbij wel allemaal om snelheid. Snel een foto bewerken kan dan ook heel goed met dit programma, maar je kunt een foto niet op specifieke gebieden rechttrekken helaas.

Pixlr X

Heb je wel eens gehoord van Pixlr X? Het programma is gemaakt op basis van HTML 5, je kunt het dus ook in een moderne browser gebruiken. Het design van het programma ziet er top uit en het is ook erg overzichtelijk. Je kunt hier eenvoudig je foto’s bewerken. Je zou een kleur aan kunnen passen, maar ook een foto scherper kunnen maken of waziger, net wat de bedoeling is natuurlijk. Maar je kunt ook leuke effecten toevoegen en ook foto’s samenvoegen. 

Recente berichten